PetGalaxy - magazin online pentru animale

Nu esti logat

Intra in cont

Meniu

Termeni si conditii

Conditii generale - www.petgalaxy.ro prin REGALO PRODSECOM SRL, CUI: RO1564067, Reg. com. J40/6208/1992, Adresa: Str. Putul Lui Zamfir 3, Bucuresti.

Folosirea site-ului www.petgalaxy.ro, implica acceptarea unor termeni si conditii de utilizare in conformitate cu legislatia in vigoare.


Termeni generali
Termenii si conditiile de utilizare stabilesc care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita sau accesa site-ul www.petgalaxy.ro (denumit in continuare “Site”) si au valoarea unei conventii incheiate intre S.C. REGALO PRODSECOM SRL., in calitatea sa de proprietar si administrator al Site-ului si orice persoana care viziteaza sau acceseaza Site-ul (denumita in continuare “Utilizator”). Accesarea sau vizitarea in continuare a Site-ului constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea.

Prelucrarea datelor cu caracter personal
Prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de catre site-ul www.petgalaxy.ro va exprimati in mod expres consimtamantul ca SC REGALO PRODSECOM SRL. sa prelucreze, sa stocheze si sa transmita datele cu caracter personal furnizate de catre dumneavoastra.

SC REGALO PRODSECOM SRL. va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este: reclama, marketing si publicitate si servicii de comunicatii electronice.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. SC REGALO PRODSECOM SRL respecta dreptul la confidentialitatea datelor fiecarei persoane care acceseaza site-ul www.petgalaxy.ro. SC REGALO PRODSECOM SRL nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

Abonarea la newsletter. In momentul completarii datelor pentru trimiterea unei comenzi, veti primi pe adresa de email furnizata un mesaj de confirmare abonare la newsletter. Daca abonarea nu este confirmata, nu veti primi mesaje nesolicitate catre acea adresa de email. Aveti posibilitatea oricand sa va stergeti din baza de date adresa de email transmisa.

Plata online cu card bancar. Daca doriti sa faceti plata online cu card bancar veti fi redirectionat pe o pagina securizata unde este necesar sa completati un formular cu informatii legate de cardul dumneavoastra. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele securizate ale procesatorului online de carduri bancare, iar site-ul www.petgalaxy.ro nu va solicita si nu va stoca niciodata datele referitoare la cardul dumneavoastra.

Drepturi de autor
Continutul site-ului it-techsolutions.ro - texte, imagini, grafica web, scripturi, programe, baze de date, precum si materialele ce fac obiectul comunicarilor prin email - apartin SC REGALO PRODSECOM SRL si tertilor sai (furnizori, parteneri, colaboratori), fiind protejat de legea drepturilor de autor si cea a drepturilor de proprietate intelectuala si industriala. Utilizarea sau reproducerea oricaror elemente din cele enumerate mai sus, fara acordul scris prealabil al SC REGALO PRODSECOM SRL, se pedepseste conform legilor in vigoare.

Continutul site-ului www.petgalaxy.ro, indiferent de zona in care se afla in site si indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al SC REGALO PRODSECOM SRL.

SC REGALO PRODSECOM SRL respecta dreptul la proprietea intelectuala a tertilor; in cazul in care considerati ca site-ul contine informatii ce incalca vreun drept aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor, va rugam sa ne contactati la adresa de email office@petgalaxy.ro.

Comanda produselor
Plasarea unei comenzi catre SC REGALO PRODSECOM SRL. print site-ul www.petgalaxy.ro, reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile prezente.
Preturile sunt actualizate zilnic si nu includ TVA. SC REGALO PRODSECOM SRL este inregistrata in registrul comertului ca neplatitoare TVA.Preturile din comenzi sunt valabile 7 zile din momentul confirmarii acestora. Pentru produsele cu disponibilitatea "Nu este in stoc", SC REGALO PRODSECOM SRL nu poate garanta pretul. Disponibilitatea este afisata in timp real. Disponibilitatea se poate modifica oricand pe parcursul procesarii comenzii.
Produsele pot fi rezervate pentru maxim 3 zile lucratoare. Dupa acest interval, rezervarile vor fi sterge.

Protectia datelor

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicaţiilor electronice, site-ul nostru administrat de SC Regalo Prodsecom SRL, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine, un membru al familiei tale ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopul livrarii produselor si sunt comunicate numai de catre tine. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. Totodata, ai dreptul sa te opui prelucrarii datelor personale care te privesc si sa soliciti stergerea datelor. Daca unele din datele despre tine sunt incorecte, te rugam sa ne informezi cat mai curand posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, te poti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata , la adresa de e-mail office@petgalaxy.ro. De asemenea, iti este recunoscut dreptul de a te adresa justitiei. 

. Incepand cu data de 25 mai au intrat in vigoare conditiile GDPR
1. INFORMATII GENERALE
Societatea SC REGALO PRODSECOM SRL garanteaza protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal care au fost colectate de catre noi in cadrul activitatii noastre de promovare si distributie de echipamente IT&C si de servicii de integrare si suport a tehnologiilor IT&C din portofoliul nostru.
Prelucrarea de date cu caracter personal efectuata de SC REGALO PRODSECOM SRL  consta in activitati care sunt efectuate asupra datelor cu caracter personal prin mijloace automate sau manuale, cum ar fi, dar fara a fi limitat la acestea: colectarea, inregistrarea in baze de date, sortarea, organizarea, stocarea, modificarea, analiza manuala sau utilizand aplicatii specifice, actualizarea, utilizarea, transmiterea catre terti, diseminare, combinarea, blocarea sau stergerea definitiva a datelor respective.
2. DATELE DE CONTACT ALE OPERATORULUI SI ALE RESPONSABILULUI CU PROTECTIA DATELOR
SC REGALO PRODSECOM SRL este o entitate legal infiintata in Romania, avand urmatoarele date de identificare: Sediul social in str. Putul lui Zamfir nr.  3, sector  1, Bucuresti, inregistrata la O.N.R.C. sub nr. J40/6208/1992, codul unic de inregistrare RO1564067,  web site: www.petgalaxy.ro , telefon de contact: 0773825425 . Persoana responsabila de protectia datelor cu caracter personal in cadrul societatii REGALO PRODSECOM SRL  poate fi contactata la urmatoarea adresa de email: gdpr@petgalaxy.ro
3. SCOPUL PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Societatea REGALO PRODSECOM SRL prelucreaza datele dumneavoastra personale in mod legitim, legal,  in deplina conformitate cu prevederile Regulamentului nr.679 din data de 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date.
Societatea SC REGALO PRODSECOM SRL colecteaza si prelucreaza datele dumneavoastra personale in scopul executarii contractului de vanzare a produselor, echipamentelor si serviciilor IT&C din portofoliu, conform prevederilor Codului Fiscal, a comunicarii periodice de informari comerciale.
Comanda dumneavoastra ferma prin crearea unui cont personal sau prin alte metode (telefonic, email reprezinta acordul dvs de prelucrare a datelor dvs personale in scopul realizarii contractului de vanzare.
4. CATEGORII DE DATE CU CARACTER PERSONAL VIZATE 
Datele cu caracter personal vizate si utilizate de catre REGALO PRODSECOM SRL sunt: nume si prenume, adrese,  cont IBAN, adresa de email si numar de telefon.
5. PERIOADA STOCARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL VIZATE ESTE NELIMITATA
6. DREPTURILE PERSOANEI VIZATE acordate prin Regulamentului nr.679 din data de 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date sunt urmatoarele:
o    Dreptul de acces la date: dreptul de a obţine de la SC REGALO PRODSECOM SRL la cerere şi in mod gratuit, confirmarea faptului că datele dvs. sunt sau nu prelucrate. 
o    Dreptul de intervenţie asupra datelor: dreptul de a obţine, la cerere şi în mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea, ştergerea sau restrictionarea prelucrarii datelor care nu este conformă legii, în special a datelor incomplete şi inexacte. 
o    Dreptul de opoziţie:
-    dreptul de a vă opune în orice moment, din motive întemeiate şi legitime legate de situaţia dumneavoastră particulară, ca datele care vă vizează să facă obiectul unei prelucrări, cu excepţia cazului în care exista prevederi legale contrare. 
-    dreptul de a va opune în orice moment, în mod gratuit şi fără nici o justificare, printr-o cerere întocmită în formă scrisă, datată și semnată, ca datele care va vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct, în numele operatorului sau al unui terţ sau să fie dezvăluite unor terți;
o    Dreptul la portabilitatea datelor;
o    Dreptul de a solicita încetarea transmiterii de mesaje promoționale. 
o    Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusive pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, care ar produce efecte juridice
o    Dreptul de a va adresa justitiei: dreptul de a va adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de Regulamentului nr.679 din data de 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date.
o    privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, care v-au fost incalcate.
o    Dreptul de a inainta o plangere catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu privire la modul de prelucrare a datelor dumneavoastra personale.
o    In cazul in care doriti sa va exercitati aceste aceste drepturi, respectiv dreptul de acces la date, dreptul de intervenţie asupra datelor, dreptul de opoziţie si dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, puteti inainta o cerere scrisa, datata si semnata catre gdpr@petgalaxy.ro.

o    Oricare dintre drepturile mentionate anterior pot fi exercitate prin intermediul dreptului de a va adresa justitiei la instantele competente si/sau a dreptului de a inainta o plangere catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (www.dataprotection.ro).

Returnarea produselor

Renuntarea la cumparare

        Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are obligatia sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile de la denuntarea contractului. Se recomanda utlizarea aceluiasi serviciu de transport utilizat pentru receptionarea produselor.

      SC Regalo Prodsecom SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mai scurt timp posibil de la primirea produsului returnat. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport daca livrarea s-a facut prin alte metode decat cea standard oferita dewww.petgalaxy.ro .

      Definitia contractului de vanzare (art. 2, 5.): orice contract in temeiul caruia profesionistul transfera sau se angajeaza sa transfere proprietatea asupra unor produse catre consumator, iar consumatorul plateste sau se angajeaza sa plateasca pretul acestora, inclusiv orice contract care are drept obiect atat produse, cat si servicii.

      Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acesteia.

      Art. 12 mentioneaza ca exercitarea dreptului de retragere pune capat obligatiilor partilor contractuale. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

      Prevederile OUG 34/2014 se aplica doar consumatorului definit ca orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii asa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

         Consumatorul este responsabil doar in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) din prezentare: pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa-o faca intr-un magazin; de exemplu, consumatorul ar trebui doar sa probeze un articol de imbracaminte, nu sa il poarte.

      Unele produse sunt marcate cu un sigiliu aplicat de producator pe ambalaj. Acest sigiliu nu este prezent in mod obligatoriu, prezenta lui fiind specifica producatorului. Prezenta sigiliului nu este obligatorie pentru a demonstra ca produsul este exact in forma si conditiile in care a fost eliberat de catre producator. Deteriorarea sigiliului nu aduce nici o limitare dreptului de renuntare la contract in cazul unui produs. Daca au fost comandate mai multe produse identice se accepta la retur un singur produs desigilat, restul produselor se accepta doar daca sunt sigilate.

 

Procedura de retragere din contract

Exercitarea dreptului de retragere

      Consumatorul informeaza SC Regalo Prodsecom SRL cu privire la decizia de retragere din contract prin Formular returnare produse.

      Consumatorul are la dispozitie 14 zile de la primirea produselor pentru a anunta retragerea din contract.

Obligatiile care revin SC Regalo Prodsecom SRL

      Rambursarea integrala a sumelor primite ca plata. Rambursarea sumelor se va face folosind aceleasi modalitati de plata rezonabil aplicabile (in cazul platii numerar la livrare, rambursarea se va face prin transfer in cont bancar transmis neechivoc de consumator). Indeplinirea obligatiei de rambursare se face face in termen maxim de 14 zile calendaristice de la receptionarea produselor.

Obligatiile care revin consumatorului

      Produsele sunt predate la SC Regalo Prodsecom SRL personal sau predate unei persoane autorizate (curier desemnat) fara intarziere nejustificata si in decurs de maxim 14 zile de la anuntarea deciziei de retragere din contract. Consumatorul suporta costurile de returnare. Consumatorul este responsabil doar in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.

 

Produse excluse, fara drept de returnare

Urmatoarele categorii de produse nu se pot returna decat daca sunt sigilate/ cutia nedeschisa/ cutia nu prezinta urme in interior ca a fost deschisa:

 • a. Licente software);
 • b. Consumabile (acumulatori, cartuse imprimanta etc);
 • c. Imprimante/multifunctionale/aparate de fax care au cartusele/tonerele desigilate
 • d. Produse care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena (produse de ingrijire/ igiena personala, casti);
 • e. Produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar (extensii de garantii, servere non-standard);
 • f. Servicii (testare, asamblare, montare componenta sau orice alt serviciu listat in categoria Servicii prestat catre consumator);

Furnizarea de continut digital care nu este livrat pe suport material (aplicatii software inclusiv jocuri livrate printr-un link de download si cheie de activare).

      Aceste limitari se aplica conform OUG 34/2014 art. 16.

 

Retur de produse

Puteti solicita returul de produse in urmatoarele cazuri:

 • Produsul livrat nu corespunde specificatiilor din site. Puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii (in cazul in care produsul nu mai este disponibil).
 • Produs nefunctional in primele 48 ore (2 zile lucratoare) de la receptie. In cazul in care produsul achizitionat a fost livrat nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, in urma notificarii scrise sau prin prezentarea la sediu in termen de 48 de ore de la primirea produsului
 • Produs in colet deteriorat. Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat si se poate intocmi un proces verbal impreuna cu reprezentantul firmei de curierat in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii. Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor va este transferat integral in momentul in care intrati in posesia fizica a produsului. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare. In cazul in care se utilizeaza un transportator insarcinat de catre consumator, riscul este transferat in momentul livrarii produselor catre transportator.
 • Produse livrate gresit. In cazul in care s-a livrat alt produs decat cel comandat.

Costurile de retur pentru situatiile prezentate mai sus (nu si in cazul renuntarii la cumparare) cad in sarcina magazinului nostru.

      Solicitarile de retur se notifica pe site-ul nostru catre Departamentul Suport Clienti sau prin prezentarea la punctul de lucru SC Regalo Prodsecom SRL cu produsul respectiv in termen de 48 de ore de la primirea produsului.

      Returnarea produselor la punctul de lucru al SC Regalo Prodsecom SRL se poate face de luni pana vineri in intervalul 9:00 - 17:00. Va recomandam expedierea prin curier.

Mentiune 

      In toate cazurile de mai sus, cu exceptia celui referitor la defectele in perioada de garantie, produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare ce face imposibila revanzarea lor duce la refuzarea returului.

      Orice modificare a starii produselor sau deteriorarea ambalajului original a acestora ce face imposibila vanzarea produsului ca nou, duce automat la aplicarea unei proceduri de returnare supusa unor taxe administrative de readucere a produselor la starea in care au fost livrate; taxele sunt cuprinse intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului. Cuantumul taxei administrative va fi comunicat catre client la receptionarea produselor deteriorate/modificate. In cazul comenzilor care au mai multe produse identice, doar unul dintre produse poate fi returnat desigilat, restul produselor pot fi acceptate la retur doar daca sunt sigilate.


Limitarea raspunderii 
SC REGALO PRODSECOM SRL nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres, pentru continutul de pe Site sau pentru continutul oferit de Utilizatorii Site-ului. SC REGALO PRODSECOM SRL face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil. Cu toate acestea, SC REGALO PRODSECOM SRL nu este responsabila pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate pe site.
Pentru caz de forta majora, SC REGALO PRODSECOM SRL si/sau operatorii, angajatii sau reprezentantii sai, este exonerata total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic al SC REGALO PRODSECOM SRL, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, etc. Produsele sau serviciile existente pot fi marci inregistrate ale unor alte companii. Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site. De asemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi.

2. Acceptarea conditiilor

Utilizarea site-ului www.petgalaxy.ro, logarea cat si accesul la serviciile oferite reprezinta o acceptare din partea ta a termenilor si conditiilor de confidentialitate detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea site-ului pentru a le putea consulta in orice moment.
In situatia in care nu esti de acord cu aceste conditii, iti solicitam sa nu utilizezi site-ul nostru de internet.
www.petgalaxy.ro isi rezerva dreptul de a actualiza si/sau revizui Termenii si Conditiile in orice moment fara o notificare prealabila, tocmai de aceea, iti solicitam sa urmaresti in mod periodic eventualele modificari.

Prin acceptarea Termenilor si conditiilor din prezenta pagina iti exprimi acordul pentru a primi comunicari sau oferte in scop comercial din partea SC Regalo Prodsecom  SRL. Datele personale oferite vor fi procesate conform politicii de prelucrare a datelor personale ale SC Regalo Prodsecom  SRL. Te poti dezabona oricand de la primirea acestor mailuri accesand linkul de dezabonare din partea inferioara a mailurilor prmite sau marcand mailul ca si spam sau trimitand un mail catre dezabonare@petgalaxy.ro cu subiectul dezabonare.

3. Drepturile de autor

Informatiile publicate pe www.petgalaxy.ro apartin site-ului, prin urmare, aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris acordat in prealabil al reprezentantului legal al societatii SC Regalo Prodsecom SRL care administreaza site-ul. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare. Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata pe adresa de mail office@petgalaxy.ro

4. Incheierea contractului

Odata cu inregistrarea unei comenzi pe site-ul www.petgalaxy.ro, cumparatorul/clientul este de acord cu modalitatea de comunicare utilizata de societateSC Regalo Prodsecom SRL - administrator site, respectiv prin telefon sau email.
Incheierea contractului are loc numai in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterii confirmarii automate de primire a acestei comenzi. Emiterea automata a confirmarii de primire a comenzii NU echivaleaza cu incheierea contractului intre vanzator si cumparator.
Dupa plasarea comenzii, pentru motive justificate, vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda consumatorului/cumparatorului, fara o notificare prealabila, iar acesta va primi inapoi banii incasati de societatea SC Regalo Prodsecom SRL, in termen de 7 zile. Totodata, ne rezervam dreptul de a modifica cantitatea produselor din comanda, in functie de disponibilitatea acestora in stoc.

Ofertele si preturile afisate pe site-ul www.petgalaxy.ro sunt valabile maxim 12 ore.

Livrarea produselor se poate face intr-un interval de 1 - 15 zile, din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plata, termen de plata). Toate informatiile/modalitatile folosite pentru descrierea bunurilor pe site nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare, livrare, stocuri, preturi. Termenul de procesare a comenzii este de 48 de ore lucratoare.
Produsele sunt disponibile in limita stocului.

Produsele achizitionate din showroom in urma unei rezervari (online sau telefonice) sau direct de la punctul de lucru nu beneficiaza de retur (acestea au posibilitatea de a fi verificate si de a li se testa functionalitatea la receptie). Rezervarea si ridicarea produselor din showroom nu reprezinta o comanda la distanta.

Despre PETGalaxy

Pentru si despre animale, asa incepe povestea PETGalaxy. Nascut din dorinta de a le oferi animalutelor cele mai bune produse, PETGalaxy le pune la dispozitie iubitorilor de animale mii de produse pentru animalele lor de companie!

Contact
 • Str. Putul Lui Zamfir 3, Bucuresti
 • 0773 825 425 | 0732 495 925 | 0746 899 261
 • Email: comenzi@petgalaxy.ro

Creare magazine online by ITeXclusiv.ro